Kees Veth

Wie is Kees Veth?

Ik ben specialist familierecht (o.a. echtscheidingen, alimentatie, gezag, omgang, boedelscheiding e.d.). Ik ben lid van de vFAS, de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators en MfN gecertificeerd registermediator, gespecialiseerd in echtscheidings-bemiddeling.

Kennis en specialisatie vind ik belangrijk. Maar minstens zo belangrijk vind ik mijn manier van werken. Ik zal altijd eerst proberen een geschil in goed onderling overleg op te lossen. Daarbij staan voor mij de kinderen steeds voorop. Als het aan mij ligt, zal uw zaak niet snel op een vechtscheiding of een slepende kwestie uitdraaien. Ik probeer eerst te overleggen vanuit een constructieve opstelling, met oog voor de pijn die een scheiding altijd met zich meebrengt. Lukt dat niet, dan zal ik snel en standvastig in een procedure voor u optreden.

Ik kan u bijstaan als u samen voor één advocaat/mediator wilt kiezen maar ook als u liever ieder een eigen advocaat heeft.

Ik ben getrouwd en heb drie volwassen kinderen. In mijn vrije tijd zit ik graag op de racefiets, ga ik wandelen of bezoek ik een museum. Ik ga ook met plezier een avond naar het theater. Tijdens de vakantie maak ik het liefst een stedentrip maar ook een paar weken rust in de natuur vind ik heerlijk. Ik maak graag foto’s. Verder volg ik het nieuws en lees ik – als het er van komt – af en toe een boek. Maar ik ben vooral een familieman die geniet als de kinderen in het weekend een keer thuis “binnenvallen”. Daarin ligt een belangrijke reden voor de inzet die ik in mijn werk aan de dag leg!